Vecka 19

Idag går jag in i vecka 19 och är still going strong. Matlusten börjar återkomma allt mer även om det fortfarande blir halvvakna nätter de nätter som föregåtts av en riktig middag. 

Rent fysiskt så är det ju bara att magen början bli mer påtaglig. Den finns där, den lilla bulan som lite obekvämt stör mig från att ligga på mage (inte i sängen tack och lov, älskar att sova på mage!). Det är ju fortfarande 22 veckor kvar och jag VET att det blir tyngre vilket gör att att jag njuter verkligen av att känna mig i stort sett som vanligt! Att orka vara där för mini och Jr, hänga med på allt utan krämpor och inte minst att kunna träna för att allt blir så mycket lättare med en stark och välmående kropp!

  
Ni som läste inlägget om inredning förra veckan – spegeln på listan flyttade in hos oss i slutet av veckan och passar perfekt för magbilderna som skall dokumenteras. Premiär även för (den skönaste) klänningen Krissy från Gina Tricot som lär funka hela graviditeten.

Annonser

2 svar till “Vecka 19”

    1. Tack söta rara. Njuter av att inte se ut som en flodhäst som de tidigare gångerna😜 nej då, kroppen verkar vara van vid tillståndet och har inte påverkats särskilt. Än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s