Tyst om träning, desto mer kalas och annat skoj

Det har inte hänt särskilt mycket här på bloggen i helgen. Desto mer har vi haft att göra IRL.

Mina föräldrar anlände hos oss i fredags eftermiddag och hämtade hem kidsen från skolan. Därefter har det varit non-stop aktiviteter hela helgen.

N på hockeyträning med tjejerna i fredags kväll och F på fotbollsavslutning med bowling o grannkommunen gjorde att vår fredag blev väldigt uppdelad, jag och mina föräldrar i ishallen och Magnus med på bowlingen. Vi däckade alla i soffan runt 9 därefter.

Lördagen började alldeles för tidigt. F hade bortamatch i Nacka och jag passade på att hänga med. Det är sällan jag och Norah går upp klockan 6 för att följa med på en match, känns okristligt tidigt med tanke på att skolveckorna innebär tidiga mornar och kan vi så sover vi ut på helgerna. Nu var mamma kvar hemma med Norah och både pappa och jag fick se en riktigt härlig match av Felix lag. Vinst, kämparglöd och även ett mål av Jr som levde på den resten av dagen.

  

En av de få bilder jag lyckats få på Jr in action utan att det blivit suddigt! Det går undan kan jag meddela, ett skott på vaden 1 minut innan slutsignal stoppade herrn från spel sista bytet. Inget farligt, bara ett lite större blåmärke som minne 🙂

Lördag eftermiddag bestod av släktkalas för Norah som ju fyllde i torsdag. En överraskningstårta med hockeytema blev pricken över i-et hos vår mini som gillade marsipanen på tårtan bäst. Inget oväntat.

   
   

Tårtan kommer från Bagerihuset Nynäshamn. De har ingen hemsida men jag förmedlar gärna kontakt!

Söndagen då, jo. Felix hämtades i ottan av klasskompis med pappa som tillsammans med en drös barn åkte hela vägent ill bodaborg i Oxelösund för kalasande. Vilket engagemang. Vi körde den lätta vägen när det kommer till barnkalas; bowlingkalas 15 min bort med 5 tjejer från Norahs kompiskrets. 2 timmar med bowling, mat och lek. Alldeles perfekt ansträningsnivå för både tjejerna och denna mamma (Magnus körde racet hemma med tvätt och shopping).

   
 

Full fokus på bowling följt av pannkaksfrossa med finaste vännerna!

Avslutade söndagen gjorde jag som alltid i spinningsalen på Friskis. Nu är det bara 4 gånger kvar innan jag tar långledigt från ledarrollen till nästa höst. Känns vemodigt men kroppen känner att den inte riktigt är där den borde och då känns det bara dumt att utmana ännu mer. Bättre att jag kan fokusera på mig och hålla igång kroppen istället för att pressa den för mycket för att coacha andra.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s