AW på Publico, nytta&nöje med vänner

Mina kvällar ”på stan” utöver jobbrelaterade event eller möjligen häng på fik kan lätt räknas på ena handens fingrar. Det är inte särskilt ofta jag prioriterar kvällar ute, och egentligen inte heller något jag saknar jättemycket. Men lite då och då är kul. Som ikväll.

Jag bjöd med Jessica på restaurang Publico (gamla F12) på ett event som Microsoft arrangerade. Mingel, god mat – fisktacos är min nya favorit och god dryck samtidigt som vi fick info om de nya mobiltelefonerna, Lumia, som lanseras i dagarna.

  

Träffade även på Milla (i vitt) i vimlet, även hon passade på att hänga med vän och kombinera nytta med nöje!

   

 
Jag är helt såld på all slags fingerfood, fisktacos med spännande smakkombinationer förtjänar egna bilder:) Måste tillbaka med M och testa resten av menyn helt klart!

Åter till mobilerna.

Jag är ingen tekniknörd på något sätt men med en man i IT-branschen och två barn som har stenkoll på allt sånt här är det kul att få veta mer om nya produkter. 

Lumia mobilerna har Windows 10 som operativsystem och således är det i princip helt fritt att använda alla applikationer på alla produkter som stöder operativsystemet. Jag är en trogen äppel-användare privat sedan urminnes tider men har just fått Windows 10 på jobbdatorn vilket gjorde det lite extra intressant att klämma och känna på produkterna. 

  
Som bloggare nen även mamma är en bra kamera en viktig funktion i en mobil, något som dessa mobiler uppfyller med råge. Där slår de äppelmobilerna rejält!

Vilken slags mobilanvändare är du?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s