Slut

Nerbäddad i sängen efter ganska exakt 18 vakentimmar. Trött är bara förnamnet.

Jag fickk världens bästa start på dagen iallafall med Elins Yinyoga på SATS Stureplan (ett måste om du aldrig testat!) där både nacke, rygg och höfter fick visa vad de gick för. Sittande och liggande positioner under en timmes tid är precis vad som behövs en mörk fredagsmorgon för att fixa en dag som denna.

Sushilunch och kortare arbetsdag till förmån för julklappshandling – allt klart nu, hurra- och sedan hem.

Plocka med fredagströtta kids hemma och fylla på med energi på Taco Bar innan minis hockey blev bra i kombination med inköp av present till helgens kalas. Vi lyckades på något sätt förtränga känslan av alla andra hysteriska julshoppare.

Efter 3 timmar i ishallen, mini på is med sina tjejer, och jr lagom 9-års kaxig/ball/cool med ”polarna” var orken inte riktigt där men då poolspel i hockey med flickor vankas i Nyköping imorgon vad bägge små ok med att lägga sig direkt efter hemkomst och jag fick en lugn stund. M fastnade på jobbet på motivationsföreläsning med bl a Anja Pärson. Fusk.

Jag håller tummarna för 9 timmar ostörd sömn inatt innan vi dtyr bilen ner mot Nyköping. Första matchen startar 11.30 som tur är!

Trevlig helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s