Nyköping t o r och hur får bebis plats

Det blev en väldigt behaglig tur till Nyköping med minis hockey idag. Då man aldrig vet hur hallarna ter sig vare sig när det kommer till värme (kallt eller iskallt) eller mat hade vi bunkrat upp med varma kläder och matsäck. Sedan att det visade sig vara världens anläggning med bra hallvärme och flertalet restauranger gjorde turen bara bättre.

Ännu bättre blev det ju av att tjeherna vann bägge sina matcher. Norah fick in ett mål och några assist. Nynäshamns tjejer har tycärr dragit sig ur serien och således uteblev den tredje matchen. Men två räckte väl.

   
   
Sjukt hopplöst att försöka fota fröken in action.

Och när det kommer till kyla. Jag fryser inte direkt nu under graviditeten. Kroppshyddan brukar ju göra sitt till med lite extra värmande lager men då även det verkar utebli denna gång är jag dock glad åt all extra blodvokym som ger mig lite mer värme i ruggvädret. Rent klädmässigt funkar i stort sett alla ”vanliga” kläder  fortfarande, och med det uppkommer ju frågan om var tusan bebisen håller till? Enligt gravidappen är bebis 25 cm från huvud till häl och trots ihopkrupen kropp ligger längden huvud till rumpa på runt 17 cm i denna vecka. Så ingen pytte bebis längre och det känns helt galet att den faktiskt finns där inne och växer. Men det här med platsen förundras man över, än mer direkt vid förlossning när bebis ploppat ut och man typ lider med h*n pga det lilla utrymme den haft under dennes tid i magen. Men dit är det långt kvar!

Jag känner buffar varje dag, de sista 4 mätterna har jag faktiskt sovit riktigt gott, hoppas det håller i sig nu!

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s