#Babybumpbodypump

Rubriken, världens bästa hashtag just nu i min värld.

Måndag igår och det var också veckans vilodag. Då jag kör mitt spinningpass på söndagkvällen är det skönt att låta kroppen vila lite extra på måndagen när arbetsveckan sätter igång.

Igår har jag även massage på jobbet, vi har det ungefär var 3.e vecka enligt ett schema, och det gjorde susen med mina lite stela axlar. Inget jag känner av till vardags men det finns alltid lite knutor att lätta på.

Idag är det tisdag och jag går in i vecka 21 i graviditeten. Startar denna träningsvecka med ett Shape-pass innan jobbet. Jag har 3-4 olika instruktörer som jag tränar Shape för och får en salig blandning av övningar och upplägg, något som jag lagrar i minnet för framtida hemmapass. Just shape använder oftast bara hantlar, gummiband och en och annan viktplatta utöver kroppsvikten som motstånd och därför blir ett liknande passupplägg perfekt även för hemmaträningen.

Resten av veckan i träningsväg ser ut som följer:

Onsdag – Lunchpass, Shape

Torsdag – Lunchpass, Yoga

Fredag – Morgonpass, Yinyoga med bästa Elin

Lördag – vilodag (läs uppe i ottan för hockeymatch med Norah följt av hel eftermiddag med leklandsbesök med vänner)

Söndag – Spinning som jag instruerar. Intervaller.

  
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s