Veckans träningsplan

Jag följer inte särskilt många bloggar på nätet jämfört med tidigare. Precis som med grupper på Facebook har jag rensat rätt rejält bland favoriterna, även på Instagram. De ska ge mer än ta än tanken bakom.

En av tjejerna som jag gärna följer, och det dagligen i stort sett, är Camilla. Sund träning varvat med vardag, för att inte tala om avundsjukan till hennes härliga träningsmiljö i Sälenfjällen!

Inspirerad av hennes inlägg kommer här min veckoplanering för träningen. Jag kör vidare med spinningen i 2 veckor till, och kombinerar med funktionella styrkepass på gymmet (Shape-pass med andra ord) och yoga för rörlighet och avslappning.

Måndag – vilodag. Kan för övrigt meddela att korta intervaller sittandes på en spinningcykel ger galen träningsvärk redan dagen efter!

Tisdag – Shape, lunchpass.

Onsdag – Shape, lunchpass.

Torsdag – Yoga.

Fredag – vilodag. Julfest på jobbet!

Lördag – långpromenad.

Söndag – Spinning, distanspass.

Hur jag än vänder och vrider på det så hamnar jag på 4 pass i veckan och det är alldeles lagom när det kommer till träningsmängd och det som kan passas in i vardagen med tanke på att barnen tränar/spelar matcher måndag, tisdag, onsdag, fredag och lördag denna vecka.

 

 

Annonser

Ett svar till “Veckans träningsplan”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s