v22

Kaboom. Så känns det med magen sista veckan. Det har typ exploderat åt alla håll och kanter. Helt plötsligt har jag MAGE. Och känner mig jättestor. Fast det säger alla att jag inte är.

Jag har absolut inga rädslor för vikten, eller för att bli enorm om magen. Det har jag varit med bägge kidsen, 17-18 kilo upp med bägge, för jag vet att allt det där försvinner därefter. Det viktiga för mig är att jag fortsätter att må bra rent fysiskt så att träningen fortsatt kan vara en del av min vardag – att få ont är inget jag önskar och än så länge verkar även fogarna tycka att livet är rätt härligt.

Igår gick vi in i vecka 22 och det dokumenteras ju enklast på gymmet med alla dessa stora väggspeglar – har kommit över fasan gällande att folk ska tycka att jag är knäpp som fotar mig själv. Alla gör ju det!

Således, en dag försenat, på v 21+1 kommer här veckans mage:)

   
  

Annonser

Ett svar till “v22”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s