Helgen som gick i raketfart

Hej söndag igen. Var tog helgen vägen?

Vi har haft fullt upp, jag började med julfest med jobbet i fredags på Gute Grill&Bar – under all kritik för övrigt om vi bortser från efterrätterna – och med det följde en alldeles för kort natts sömn innan det var dags för hockey.

Jr spelade borta i Tumba igår och vi passade på och tog en omväg hem efteråt via Ikea och åt deras julbord – 129kr för vuxna och 19kr för barnen, rekommenderas- och handlade på lite småprylar som alltid behövs.

Myskväll igår och sovmorgon idag. Norah och jag har hängt på handbollsmatch då hennes kompis A spelade och mini ville kika på. Jättekul, tuffa tjejer är de i Haninges handboll!

Jr och M körde match imorse som åskådare på hemmaplan för att efter lunch ta sig ner till Nynäshamn för årets hatmatch. Eller vad vi nu ska kalla det. Aggressiva och fysiska med en coach som låter spelarna göra vad som helst på plan, så pass att våra killar helst skulle slippa dessa matcher pga skaderisken. Ungdomshockey när det är som värst. Och så undrar de varför de tappar spelare….

Jag avslutade kvällen, som vanligt, med en klass i cykelsalen. Den näst sista på ett längre tag. Nästa vecka kör jag intervaller för sista gången innan min ledighet. Det känns helkonstigt men alldeles rätt att släppa det nu och inte i januari.

  
Jag och lilla boxaren i magen. Glöm att bebisar sover i magen under aktivitet. Har aldrig varit så med våra. Bra musik och rörelse, klart man rockar loss där inne!

Annonser

Ett svar till “Helgen som gick i raketfart”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s