Ett vemodigt avslut och tankar om julklappar

Ikväll körde jag sista spinningpasset för det här året men också som instruktör för ett tag framöver.

I och med bebis och med det en växande mage blev alternativet att bryta nu vid terminsslut, julschemat kör igång imorgon, och då få en ersättare direkt istället för att köra ett par veckor i januari och sedan bryta, bäst. Nog för att jag mår bäst och orkar men drt händer så mycket från vecka till vecka nu och jag bör lägga fokus på att träna för att underhålla snarare än tokpressa på en cykel. Ja, ni hör vad förståndig jag låter trots att det känns annorlunda i hjärtat. 8 månader utan att instruera, det blir en lång tid. En tid då fokus dock kommer att ligga på helt andra saker.

   
 
Lugnet före stormen. Lite lugnare än vanligt blev det dock, fjärde advent är lika med jul och utebliven träning för många.

Ikväll har även alla julklappar slagits in. Vi har, återigen, misslyckats med att köpa få julklappar, även om jag ändå känner att det som inhandlats i år är sådant barnen verkligen behöver och har önskat sig länge (läs XBox som stått på önskelistan de senaste 3 åren!). Däremot finns inte en enda leksak med, det har barnen inte önskat sig heller.

Imorgon packar vi vårt pick och pack och åker hem till Fagersta. Jag kommer att jobba till och från och då möjligheten finns att ta med jobb och arbeta hemma passar vi på att åka någon dag tidigare för att slippa den värsta jultrafiken. Barnen har fullt upp med aktiviteter hemma hos mina föräldrar vilket gör att det blir betydligt lättare att få arbetsro där också.

Var firar du jul, om du firar?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s