Hockeytisdag på Fagerliden

Efter att ha jobbat mina timmar idag hade vi lovat barnen ett besök på Fagerliden, dvs ishallen här i stan under allmänhetens åkning. Alltid lika nostalgiskt att komma in där efter det oändligt antal timmar som jag hängt där som åskådare på diverse U/Junior och A-lagsmatcher.

Det var full fart med massor med folk i hallen och våra kids var laddade. Så även jag som drog på mig hockeyrören efter att de legat på vinden sedan mammamatchen i maj i år.

Felix fick även med sig grannpojken till ishallen så det var fullt ös på barnen, och maken också för den delen! Jag träffade på gamla kompisar som jag inte träffat på hundra år och fick mig en härlig pratstund där mitt i all åkning också.

   
    
    
    
 
Som vanligtsnabba svängar på isen, såpass att jag gärna håller mig en bit bort då både puckar och spelare kommer med väldans fart.

Jag konstaterar att överstegen åt höger funkar jättebra och det är inget fel på trycket i benen men att kunna göra en riktiga sladdstopp vore trevligt. Får bli ett post-baby projekt hösten 2016 eller våren 2017!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s