Äventyrsbad och yin för trilskande höfter

Annandag jul och vi kan väl konstatera att julkänslorna har flygit ut helt och hållet. Känns som vilken långhelg som helst och det börjar klia i kroppen efter saker att göra. 

Hos barnen likaså, även om de är något mer aktiverade med kompisbesök och (främst Jr) det nya Xbox One som tomten kom med.

Idag blev det en timmes biltur till Borlänge för ett besök på äventyrsbadet Aqua Nova. Första gången dit var i somras och idag kunde vi konstatera att badet är lika bra som vi mindes och trots denna jullediga dag kändes inte folkmassorna alltför påträngande, något jag oroade mig för innan.  

Barnen kände sig som hemma direkt och gav sig an klätterväggen och de olika rutchkanorna. Jag tog mig igenom vattenfallet/strömmen i olika nivåer en gång men magen kändes något i vägen så resten av dagen tillbringades i den delen av äventyrsbadet där vågorna går en gång i halvtimmen eller i bubbelpoolen. M fick slita desto hårdare!

Bubbelpoolen blev även en del av dagens rehab för mina höfter, fogar. Alla dessa långpromenader under julen har gjort att mina sätesmuskler och ländryggen krampat rejält pga instabilitet i resten av bålen. Säkerligen lite foglossning på det också, dock inget jag känner av ännu men jag räknar med att det kommer, har gjort att jag haft sjukt ont stundtals de senaste 2 dagarna.

Bubbelpool idag, bastu de övriga och i kombination med en himla massa avslappnande yogaövningar har det sakta men säkert släppt och jag ser fram emot ett gravidanpassat styrkepass här hemma imorgon. Saknar styrketräningen men det har inte varit läge för det de senaste dagarna.

Ännu en gång inser jag vilken tur jag har som ändå är bra genomtränad i kroppen och kan rätt snabbt, och enkelt, avvärja de graviditetskrämpor som kan uppkomma eller uppkommer. Det är egentligen inte det onda som gör mig frustrerad, snarare det faktum att jag blir begränsad. Tack och lov att allt verkar övergående och jag kan fortsätta att njuta som jag gjort. Nu i vecka 24!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s