Mitt 2015 – del 1

Första dagen på resten av mitt liv. Första dagen på 2016. Men vi tar en liten tillbakablick på året som vi lämnat bakom oss, 2015.

I Januari körde vi en vecka i Sälen, precis som året innan. Med hela familjen på både skidor och bräda njöt vi av varandra sällskap i det stundstans tuffa vädret. Topptur med skoter följt av middag, barnens kvällsåkning med Valle och svarta backar även för denna något fega mamma. Felix fyllde 9 år och jag sprang intervaller i backarna hemma. Jag börjar instruera på SATS i Runners Strength och kör klassen januari-mars. En personlig utmaning och ett jättebra sätt att utvecklas som instruktör.

sälen januari 2015

 

Februari handlade mycket om barnens aktiviteter. Norah spelade match med sitt lag och Jr fortsatte med seriespelet. Jag deltog på Your Next Move med härliga instruktörer och träningsvänner. Yin yogan fastnar i mitt inre och jag både yogar och styrketränar en hel del hemma.

februari Norah hockey

 

Mars är månaden för vår 10-åriga bröllopsdag och även den efterlängtade New York resan som blir årets höjdpunkt helt klart. Vi springer i Central Park och på The High Line, går på basket på MSG och ser Henkes Rangels besegra Islanders på Long Island. Jag har Crossfit-premiär och barnen likaså och jag springer intervaller på löpband som en tok. Och älskar det. Spin of Hope kör jag i likhet med tidigare år, samma galna gäng får köra alla överskottsenergi, och lite till, ur kroppen under eventets första pass! Jubel!

Ett omtalat inlägg blir det som brinner för allra mest, barnindrott och diskussioner om hur föräldrar påverkar sina barn och allt det där om elittänk i tidiga ålder. Väl värt att påminnas och läsas om och om igen. Blir aldrig gammalt.

mars new york central park

mars new york the high line

mars basket new york

mars new york hockey

 

April – månaden då jag fyllde 35 år. Ingen medelålderskris så långt ögat når.

Jag springer Women’s Health Halfmarathon på Gärdet med en nyfunnen träningsvän och njuter loppet igenom (kanske en liten överdrift men inget prestationsmål mer än att ha roligt loppet igenom och komma över mållinjen – och det håller vi!). Laktat- och maxpulstester på Aktivitus i Solna i egenskap av bloggsamarbete får mig att höja ribban än mer i träningen. Norah hänger med mig på intervaller och hejar på hon bara hon kan. Då april är en månad då många (om inte alla) företag har sina pressvisningar för höstens produkter blir det många frukostar och luncher med bekanta inom bloggsfären också. Jag lagar rawfood med ett gäng tjejer i Nacka en solig aprildag. Maken sliter av sin hälsena under en fotbollsträning får vara det tråkiga för den här månaden, och året med för den delen.

april norah och jag 2 april norah och jag

april aktivitus

 

Maj kommer med raketfart. Jag fortsätter min träning inför Halvvättern, både inne och ute, som jag så modigt bestämt för mig att hoppa på. Tillbringar mycket tid med barnen på; går på Ariana Grande konsert med Norah i Globen. Höjdpunkten i hennes liv om du frågar fröken själv! Tar en föräldradag och hänger med Felix och hans klass på Skansen och kryssar på Birka med Jr. Jag spelar mammamatch i ishockey och blir biten av hockeyflugan (mer än så blev det inte eftersom ett litet frö flyttar in i magen i slutet av sommaren – men snart så…)

Som coach fortsätter jag att instruera och inspirera i löpning.

maj cykel maj skansen med felix maj kryssning med felix maj mammamatch Anchors

 

Juni. Månaden då jag överlever 150 kilometer på cykel. Sista tre-fyra milen av Halvvättern är jag så mental trött att jag gråter och skrattar vartannat. En underbar upplevelse som jag säkert gör om någon gång i framtiden. Jag hänger med och bloggar i en 30-dagars bloggutmaning men känner att bloggen inte riktigt får den uppmärksamhet den förtjänar. Barnen får ett välförtjänst sommarlov och tillbringar ett par veckor hos mormor och morfar medan vi fortsätter jobbet.

juni halvvättern

juni halvvättern 2 juni halvvättern 3

Fortsättning på resten av 2015 kommer imorgon lördag…..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s