Torsdagens Tre

1. Jag kan inte låta bli att njuta lite av den kyla som äntligen hittat hit. Snömängden är inget att vara nöjd med, vill ha mer, men att slippa det där råa, fuktiga som kryper igenom kläderna är jag helt ok med!

2. Sömnen, eller snarare bristen på den. Snittar på 4 timmar ordentlig sömn per natt nu. Sendrag i benen eller bara inte trött, orsakerna varierar. Inatt ska det testas kompressionsstrumpor – gissar dock att dessa kommer att bli för varma!

3. Livet. Hur jobbigt det än är med vakna nätter och till det två syskon som inte alls funkar ihop, när vi vuxna är hemma åtminstone, så är jag otroligt tacksam, ännu en gång, över att vara frisk och må bra. Snartnere på tvåsiffrigt i antalet kvarvarande dagar av graviditeten och tempot är det inget fel på. Jobb, träningar och allt övrigt orkas med utan problem. För hur lite jag än sover så är det ingen skillnad på orken. Konstigt det där!

  Klockan är strax före sju. Känns som mitt i natten med tanke på mörkret som fortfarande råder.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s