Familjen fullt ös

Återigen ett par dagar som passerat utan mycket tid för annat än jobb, egen träning och barnens aktiviteter.

Fotboll i torsdags, hockey för Norah igår och hockeymatch för Felix idag. För min del har jag lyckats få till 2 spinningpass, 1 shape- och ett yinyogapass denna vecka vilket ändå känns bra då det som förälder är lätt att strunta i sina egna behov och bara lägga all tid på barnen och hemmet. Jag vill tro att vi har en bra balans i det här med egentid och familjetid, vi mår alla bra av att aktivera oss!

   
 Norah var målvakt på Flickor B träningen igår kväll. Imorgon kör hon poolspel med laget, dock som utespelare.

För min egen del såg jag i min graviditetsapp, i mobilen, att jag gått in i den tredje trimestern, dvs den sista tredjedelen av graviditeten. Sådan skillnad mot första barnet då jag hade stenkoll på allt. Nu bara flyter allt på utan större eftertanke.

  
Imorse väckte vi barnen och drog därefter iväg på spinning på SATS där jag hade stänt träff med en av mammorna i Norahs tjejhockeylag. Ett superbra pass som även M hängde med på och körde. Min typ av musik och ett grymt upplägg! Tog ut mig totalt, dvs preggo-style, inte för hårt och helt utan mjölksyra.

Spinning fungerar som en utmärkt pulshöjare för mig nu när löpning inte är ett alternativ och när även den begynnande foglossningen (runt svanskotan!) gett sig tillkänna sitter jag hellre på en cykel och matar tunga backar än tar en promenad. Dock står jag inget under passen utan sitter för att hålla bäcken parallellt och utan tung påfrestning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s