Mitt yin och deras yang

Min fredag började med en timmes yinyoga tidigt imorse. En timme som inte blev som alla andra men väl en som ger en perspektiv och gör en ödmjuk över den makt vi har i våra kroppar. 

Efter att under kvällens möte med mina spinningkollegor fått längta tillbaka till instruerandet, jag har lite ideer inför hösten, begav jag mig åter till ishallen där N kör sin träning med flicklaget. Jr och mannen en mil bort i annan hall på match. En vanlig fredag hos oss. Underbart!

Om yogan är min yin, är hockeyn barnens yang. Som sedan leder till ett liv med en massa härligheter. En cirkel som sluts. Lycka i deras ögon. Och vi föräldrar som får vara med och uppleva detta med dem. En ännu större lycka!  

   
Kvällens lyckligaste tjej. Imorgon står som som 7-åring i mål på träningsmatcher som vi spelar mot/med Tyresö och Värmdö. Ett samarbete som ger vänner bland motståndarna och lär rjejerna att samarbeta! Har jag sagt att vi har det grummaste laget och bästa coacherna som skapar dessa förutsättningar?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s