Härliga lördag med en massa pyssel och lugn

Jag njuter av en lugn lördag, iallafall i våra mått mätt. Vissa skulle nog ha åsikter om lugnet!

Dagen började med ett spinningpass på SATS i Haninge och ungefär samtidigt åkte M och Norah mot Nyköping där de har tillbringat större delen av dagen med poolspel med Norahs flickhockeylag. Felix fick en mysmorgon med mina föräldrar.

Lunch på Subways med Jr och mina föräldrar efter att jag mött upp dem i Haninge Centrum och därefter en kort shoppingrunda inför alla helgens kalas och en tur till Biltema för inköp av lättare hantlar (mer om det senare).

Nu är Jr på kalas i den närbelägna idrottshallen och jag har precis sorterat en massa bebissaker som en av grannarna kom över med nyss. Täcken och amningskuddar blandas med all annan tvätt som även den skall fixas under den lediga tid vi har – jag vägrar tvätta under veckorna utan kör hellre ett race under helgen så att det är gjort sen. 

Imorgon har vi desto mer inplanerat. Jr spelar hemmamatch mot DIF, någon av en prestigematch om du frågar våra killar – vi brukar vinna mot dem – följt av två kalas; ett som gäst och så hans egna. Även Norah ska på kalas på eftermiddagen vilket innebär att vi inte lär hinna ses särskilt mycket som familj imorgon. Därför är det en riktig myslördag som väntar på oss ikväll!

  
Blandar mönster hejvilt här hemma. Gick lös på mammatröjor/amningströjor på H&M i veckan, jag lägger undan plagg ur garderoben  varje dag då magen inte längre ryms i dem. Så glad även över att jag lyckades släpa hem vår gigantiska spegel (Blocketfynd) så att mag bilderna blir tagna, idag i v 28+4!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s