Långväga motståndare och onlineträning 

Måndagkvällen träningsmatch kan nog gå till historien som den med medt långväga motståndare. Jr’s hockeylag mötte ett jämngammalt lag från Peking, Kina.

Little Wolf Hockey heter laget som är i Sverige för att träna och spela matcher med sina team födda 2006 och 2004. 

Från deras sida är det här en storsatsning inför framtida VM och OS medan det för våra killar blev en upplevelse utöver det vanliga en helt vanlig måndagkväll i ishallen.

Spänningen gick att ta på, när kommer de? Var den mest ställda frågan av våra killar och alla småsyskon. Exotiska barn från ett land så långt bort, med samma brinnande intresse som de själva, och med samma engagerade föräldrar som vi.

   
   

Matchen var våra killars första riktiga på helplan. De körde 2 x 20 min mot normala 2 x 15 min och dessa två faktorer gjorde sitt till. Så trötta, men nöjda och glada, klev de av isen. Förlusten, 1-5, verkade inte Jr vara särskilt bekymrad över (det är sällan han är det!) utan han var ner exalterad över vilket bra motstånd de hade i matchen! Så stolt över hans resonemang!

Efter att ha fått i säng de två något överhajpade barnen blev det en avstämning med M som idag hade sin första dag på det nya jobbet. Mycket nöjd, men helt slut i huvudet, blev kontentan av den första dagen.

  

Själv avslutade jag dagen med att premiärträna med SATS Elixia Online. 48 minuter yin yoga blev kvällens pass och även om det inte långa vägar är detsamma som fredagspassen med Elin på SATS Stureplan känns alternativet för hemmaträning just som ett bra alternativ när tiden för passet IRL inte klaffar med livet i övrigt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s