Musikmåndag

Jag fick en fråga av en spinningkollega om jag helt lagt ner det här med musiktipsen på måndagar bara för att jag inte ska leda pass själv nu under våren. Trodde ni det? Så klart jag inte har. Jag fortsätter samling av låtar i en låtlista på Spotify och vill såklart ha de bästa låtarna inför höstens kommande pass. Nu när jag cyklar mycket som motionär på passen hinner jag även suga i mig en massa musiktips från andra instruktörer vilket är väldigt inspirerande. Det är kul när man märker hur instruktörer lägger ner en massa tid och hittar spännande låtvarianter av stundtals avdankade låtar som blir grymma efter att någon annan fått lägga händerna på dem och mixa till det lite.

En av mina favoriter just nu, går varm på radion men känns som en äkta energihöjare att ha på ett pass:

spotify:track:1IsL7gb0zuWnVbCgqNTnqr

 

Det är fortfarande oklart vad för slags pass jag kommer att leda till hösten, är lite sugen på längre pass samtidigt som det vore kul att hålla något dagtid då jag ändå är föräldraledig – kanske något där även barn funkar med i salen (en förutsättning för mig). I övrigt våndas jag mest över att missa årets Spin of Hope (2/4 för er som tänkt att cykla för barncancerfonden då) och Vasaloppsspinningen som går några veckor före det. Men de kommer ju igen året efter också.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s