Dagen och magen

Vår ”lediga” dag, den blev fullspäckad med roligasaker från tidig morgon fram till kvällen. 

Som alltid annars på matchlediga lördagar kör M och jag spinning ihop direkt efter frukost. Barnen är kvar hemma och myspyser i pyjamas framför teven de knappa 2 timmarna vi är borta (pass, dusch och biltur t o r). Ett bra upplägg som alla är nöjda med! 

Ett besök i idrotthallen därefter för att heja på Jr’s kompisar i innebandylaget som hade hemmamatch fick avsluta förmiddagen.

Fotbollstränarmöte på eftermiddagen och planering av vårens spel och kringaktiviteter för att sedan avsluta kvällen hemma med goda vänner över på middag. Ingen lugn tillställning kan jag meddela då barnen var i sitt esse och om inte våra två slogs eller anklagade varandra för något var det fullt ös på alla 4. Precis som det ska vara med andra ord!

Nu har jag intagit horisontalläge i sängen. Sträcker ut kroppen efter en heldag med fart, bebis kickar lite extra och jag känner av träningsvärken från de två senaste dagarnas spinningpass. Imorgon är vilodag inplanerad ochr det blir inte många knop utanför huset kan jag lova!

  

Magfoton har blivit standard på lördagar. Här i slutet av v 31 idag. Magmusklerna gör sitt jobb fortfarande och i mittenbilden är korsetten påkopplad. Inte jättestor skillnad mot bilden längst till vänster, där magen är helt avslappnad. Men ändå.

Just under spinningen är det skönt att känna att ryggen inte belastas med alla extrakilon fram på kroppen utan att magmusklerna fortfarande orkar hålla emot och in. Cykelbyxornas tajta resår gjorde dock att de fick bytas ut till ett par hotpants istället. Skönare för magen men sätet protesterade då sadeln plötsligt kändes väldigt hård. Jobbigt det där med bekvämlighet just nu!

Annonser

Ett svar till “Dagen och magen”

  1. Oj vad magen växer!! Fint! Och härligt att hålla igång – men se till att ta det lugnt också. Du är bara en människa, inte en maskin. Jag vill att du sköter om dig 🙂 Kram i tusentals!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s