Middagsnyheter

Vi har nu kört matkasse här hemma i ett par veckor och det fungerar verkligen över förväntan. Dock blir det lite stressigt ibland med att få ihop recepten och vi får ta till snabbare alternativ i matväg före träningar och så vidare.

I förra veckan kom det ett bud med nyheter från Lithells i form av deras kycklingkorv i både grill- och kokvariant. Dessa testade vi ikväll till middagen.


Korv kanske inte är det som man som vuxen går igång på som mest i matväg men efter kvällens middag känns det som att med lite vuxnare tillbehör som morotspesto, ingefärskräm, couscous och stekta grönsaker så blir det riktigt gott utan att för den skull kännas som snabbmat eller barnmat.

Receptet hittar du HÄR. Jag valde att koka couscousen separat och istället steka broccolin och paprika i stekpannan. Kikärtorna gjorde jag en hoummus på som smakade jättegott (en vitlöksklyfta och lite pressad citron blir pricken över i’et!)


  

Barnen åt korven med bröd till, majs vid sidan av och även en hel del coucous. Alla blandningar är bra och att inte bara alltid tänka korv&makaroner eller potatis för den delen. Korven som sådan gillade vi alla – många gånger väljer vi kycklingkorv framför vanlig korv, speciellt barnen som vill ha den ganska så milda smaken utan några tillsatta kryddor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s