Musikmåndag i Mellotema

Lördagens mellobidrag var snäppet vassare än förra helgen tycker jag. Jag gillar trallvänliga låtar som ändå ger det där lilla extra och det tycker jag att många av låtarna levererade. Wictorias låt var allas vår favorit, vilket röst tjejen har, och jag tror att den kommer att gå långt även i finalen!

Lite synd är det ju att man inte kan lyssna på låtarna direkt på Spotify kan jag tycka samtidigt som det måste vara rättvist med tanke på lyssningstiden för alla deltagarna från de olika deltävlingarna som kvarstår. Vi får vänta helt enkelt!

En annan låt som föll mig i smaken var Krista Siegfrids med Faller. Funkar med kortare backar i början av ett pass när man fortfarande är pigg och drivs med lite extra av musiken. Själv vill jag gärna ha lite ”mustigare” typ av musik mot slutet av ett pass! Vad säger du?

spotify:album:0SnWssj59KV5GTbNjqvEVS

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s