Mycket bebissnack just nu

En av mina äldsta och bästa vänner är höggravid och beräknas föda 20 dagar före mig. En kollega har nyss fått barn och en annan är gravid. Barnen hemma har bebisfeber och längtar.

Ja, det är mycket bebissnack just nu. Och en hel del pyssel med allt praktiskt. Ikväll hämtade barnen pch jag hem babyskyddet med tillhörande bas som vi beställt. Det blir lite av julafton när inköp av denna slag görs, inte varje dag det sker direkt!

Själv unnade jag min kropp en timmes yinyoga med Elin tidigare idag. Som en julklapp som ökar mitt välbefinnande. För varje träningspass mår min kropp bättre och bättre. Och så låter vi det förbli. Imorgon väntar vilodag men på fredag är ett spinningpass inplanerat på lunchen. Veckans fjärde pass. Tack kroppen!

Vecka 32 och nu får det gärna gå undan, men med planeringskakendern i åtanke är det bra att ha alla dessa veckor kvar så att vi hinner med allt vi tänkt!

  
  
  
Utdrag för veckan ur den graviditetsapp jag laddat ner. Kul läsning, t o m Felix läser varje vecka och förundras. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s