Fredagsfys och fredagsmys

En hemmajobbsdag blir så sjukt effektiv. Ingen stress efter lämning av barnen på skolan i ottan, slippa alla hostande och nysande människor på pendeln, och faktum att jag sparar 2 timmar i restid. Bara det är guld värt! Att 7 timmars arbetsdag, som vi har på fredagar, sedan känns som det dubbla med tanke på allt man får gjort känns extra trevligt.

Det är fredag och vi har återigen en fullspäckad helg framför oss. Matcher, träningar, föräldramöte för hockeylag men även en 40-årsfest ska vi hinna med. Kul att komma iväg på galej!

Iväg kom jag även på lunchen idag. På intervallklass i spinningsalen. 45 minuter är precis lagom för att hinnas med och för att det ska bli ordentligt jobbigt! 5 styckna Norska intervaller (4 min vardera på trödkel och lika lång återhämtning på runt 75% av max) och även om jag inte kör särskilt högintensivt så känns det rejält i både lungor och ben under ett sådant pass. En härlig känsla!

  

Jag som inte gillar cykelbyxor i vanliga fall tycker de är supersköna nu under graviditeten. Antar att det har med förändring av tyngdpunkt att göra.

Efter hämtning på skolan en stund sedan tog barnen och jag en tur till vårt (enda) likala fik i Västerhaninge Centrum. En stund att bara prata om skolveckan och mysa lite med barnen innan vi nu kommit hem och barnen försvunnit in på sina rum (nu i samma rum förvisso vilket inte händer alltför ofta). Inser att de börjar bli stora och inte behöver eller vill mysa med oss föräldrar.

   
 
Gottegrisarna myser. Älskar dessa stunder!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s