Pausar

Igår eftermiddag kom en smygande känsla i halsen, och efter ett par timmar ishallen (med en alvedon i kroppen ska tilläggas) på jr’s match var kroppen helt slut.

Att natten sedan blev en jobbig sådan pga värk i kroppen gjorde att jag valde att stanna hemma från jobbet. Och sova. Och sova. Sov fram till 12. Åt lite och fortsatte efter maten. Vaknade till liv när barnen kom hem från skolan och hjälpte dem med läxorna.

I och med graviditeten så går ju många energigivande hälsokostprodukter (kan yang, berocca etc) bort och då är det alvedon som gäller. Kände ett visst tryck över bihålorna och tog en rinexin som jag fått utskrivet på recept tidigare i graviditeten och den hjälpte snabbt!

Jag känner mig lugn över beslutet att vila kroppen och kommer att ta det lugnt även imorgon för att vara fit for fight (jobb) på fredag. Utan en bebis i magen kanske jag hade kunnat kämpa mig igenom ett par halvkrassliga dagar men såhär i influensatider har jag ingen lust att utsätta kroppen för mer påfrestningar än vad den redan utsätts för. Är trots allt i åttonde månaden nu och att bli jättesjuk nu lockar inte direkt.

För övrigt har vi klarat oss jättebra från alla sjukdomar, inte en vab-dag sedan i höstas, vilket är beundransvärt med tanke på alla sjukor som går samt att folk hostar och nyser hejvilt på pendeltåget som jag åker till och från jobbet varje dag.

  
Min vy större delen av dagen, instagrambild och den enda jag lyckats producera idag. Någon slags framåtstupasidoläge under mysfilten i sängen för att få till ett magvänligt och bekvämt läge. Ryggläge går bort kan vi ju konstatera. Imorgon hoppas jag på en piggare kropp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s