Äntligen ett mål

I januari skrev jag om årets mål rent generellt men också inom träning. Att det inte fanns några specifika lopp inplanerade då jag har en bebis som ska ut inom de kommande 2 månaderna (6-8 veckor om vi ska vara korrekta) och därefter följer en mer rehabiliterande och återbyggande period.

Men allt det får revideras något då jag igår kväll såg att Stockholm Velothon öppnar sin föranmälan just idag. Då var det kört. Det är ju så sjukt roligt att cykla ute med racern och 7 mil på landsväg 4 månader efter en förlossning ska inte vara några problem. Ingen större belastning på bäckenbotten, det som kan vara är ju att bålen inte är lika stabil men inte ens där tror jag det blir några större utmaningar. Får väl höja styret lite extra i värsta fall! Med det sagt är anmälad gjord.

Och bebisen, jo, han klarar sig 2,5-3 timmar (lopp och lite extra tid runt) med M. Det är jag övertygad om!

Framför allt blir det väldans kul att trampa runt i Stockholm på mer eller mindre avstängda vägar, en njutning i sig.

  
Förra årets bansträckning. Det var ramaskri på sina ställen runt Tungelsta, där vi bor, då folk inte kom ut pga avspärrningarna. Den kortare versionen som jag siktat in mig på kör inte lika långt söderut, dvs om bansträckningen blir densamma även i år.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s