Jag hamrar och spikar…

  …och testar hur kroppen mår kan vi väl konstatera. Vad det nu var som kroppen anfölls av i förra veckan så är det borta och jag mår prima.

Sömn måste vara det bästa botemedlet, och att hålla sig borta från kommunala transportmedel (smittohärdar).

Igår hejade vi på Jr’s fotbollslag som skrällde hem hela cupsegern i inomhusfotboll i Kungsängen för P06, laddade på med energi på ett av snabbmatsställena vi passerade och landade alldeles för sent hos mina föräldrar.

Sovmorgon idag och med endast vuxna i bilen, barnen stannade på sportlov, tog vi en snabb och ack så välplanerad tur in på IKEA i Västerås och shoppade det sista som vi, och bebis behöver.

Och då förstår ni vad vi gjort resten av kvällen. Skruvat, monterat och flyttat runt möbler. Jag konstaterade att vi har det väldigt väl igenomtänkt i vårt hus, alla utrymmen används och med samma stil huset igenom är det kätt att bara byta plats på vissa möbler för att praktiskt anpassa det hela. Imorgon skruvar jag ihop det sista som inte kräver hjälp av en stark man (normalt inga problem men med en stor mage blir man något begränsad just nu!).

   
    
 Norahs rum agerar byggrum just nu. Lådor monterade till skötbordet/förvaringen.

  

Ramar till olika prints jag har beställt från nyupptäckta Wiho, ett svenskt företag som har en massa snyggt till barnrum!

Och det bästa av allt, träningsväskan är packad till imorgon. Spinning med Elin väntar efter jobbet imorgon. Inga rider att passa och då tränar jag allt kul som jag bara hinner med!

Annonser

Ett svar till “Jag hamrar och spikar…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s