Det satt fint med intervaller

Jag fortsatte med byggandet av bebisrumsmöbler här hemma ikväll efter att ha fyllt på med energi på kvällens timslånga intervallpass. Många bekanta ansikten på passet gör det extra kul att träna!

Kroppen är FRISK som en nötkärna och det känns underbart – således kör jag vidare med veckans träning enligt plan; spinning imorgon kväll, då på hemmaplan på SATS Haninge. Tänkte lura med maken också! 

Det jag däremot märker är hur otroligt mycket mat jag måste ätaför  att orka. Frukost är inte min favorit men jag försöker. Frukt före och efter lunch men därefter måste jag fulla på med kesella/macka/smoothie och gärna en muslibar ytterligare om jag ska orka. Inte så himla konsigt kanske, mitt energiintag är ju större än normalt redan pga all träning och med vilda bebisen i magen (raveparty pågår i skrivande stund) som nu väl passerat 2 kilo måste ju ha sitt.

Och några större depåer att ta av har jag ju inte direkt, även om jag inte skulle sörja om behåstorleken krympte något. Allvarligt, att folk opererar sig; har jag någon gång ens tänkt tanken så har den försvunnit lika snabbt med graviditeterna när det ökats på med både en, två och tre (!!) storlekar. Jisses säger jag bara!

 Toaselfie före kvällens passMagen den växer i rasande fart. Heffaklumpen, en vattenmelon, ett bowlingklot. Vecka 34 imorgon! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s