Musiktips en solig måndag

Jag gillar upptempo lika mycket som sega långa klättringar. Fördelen med snabbare partier är att man kan göra dem väldigt mycket tyngre bara genom att dra på mer motstånd, dvs om vi pratar träning på spinningcykel. Refrängerna brukar fungera bra som tempohöjare/motståndshöjare.

Ett tips på en låt som passar in i detta är Backstabber med Ke$ha.Och bara för att det är en så härlig dag så kommer en annan snabb favorit, Back for You med One Direction (nu vet jag ju att alla inte alls är inne på pojkband på sina pass men det funkar i små mängder, det sitter alltid någon på passet som blir glad för det lilla !) 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s