Besök hos barnmorskan och dagen som sådan

Dagen har gått i rasande fart. Jobb fick avbrytas för ett rutinbesök hos  barnmorskan på Södra BB och även om dessa möten mest handlar om ovissheten inför den kommande förlossningen och det faktum att vi inte har en aning om huruvida Södra BB kommer att ha öppet när det blir dags för oss, är det lika mysigt att komma dit.

Jr och mini är båda födda på Södra, t o m i samma rum fast då med 2 år och 10 månaders mellanrum och vid varje besök ser jag dörren till rummet. Nästa gång får barnen  följa med och förhoppningsvis kan vi få kika in där om det är ledigt – min barnmorska tyckte att det vore kul för barnen!

Och hur mår vi då? Jättebra enligt alla konstens regler.

SF-mått (magmåttet) låg på 32 cm och därmed mitt på kurvan.

Blodtryck 100/70 – ”drick en extra kopp kaffe så får du upp trycket” fick jag som kommentar. Ligger normalt på 110/60 som ogravid.

Järnvärdet på låga 109, oförändrat sedan januari vilket i sig är bra. Ligger lågt även här normalt, runt 120.

Vägt har jag gjort mig en gång och det var i vecka 24 eller nåt. Gissar på ca 10 kilo plus nu. Alldeles lagom om du frågar mig!

Då denna dag var en planerat träningsfri sådan tog M med mig ut en sväng efter jobbet. Vi hade planer på middag på stan men det slutade med quesadillas och nachos på Taco Bar vilket inte heller är fy skam. Riktigt gott om du frågar mig!

Väl hemma lyckades vi att bli klara med både skötbord och en ljusslinga med bollar jag köpt till bebisrummet. Nu hänger den så fint där och inväntar övrigt piff och bebis.

   
 

  
Turkost, grått och blått i olika nyanser ger härliga kontraster. Färgideen kommer från Norah. Jag var mer inne på svart och grått men hon ville ha mer färg. Bra val!

En sjukt produktiv dag på alla sätt, dock märker ju jroppen av det och säger till vilket i sig gjorde att soffan kändes alldeles perfekt redan runt 8 och där har jag stannat fram tills nu då sängen lockade mer! Imorgon vaknar jag pigg och utvilad, redo att möta torsdagen och fylla på med ny energi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s