Hej fredag

Det är fredag och jag har precis checkat av veckans fjärde träningspass. Yin yogan i morse var det enda som kunde få upp mig ur sängen när klockan ringde strax efter fem. Sömndrucken och allmänt ovillig till både väder och att sätta sig på pendeltåget såg jag dock en timmes skön njutning i yogasalen framför mig och det var det som höll mig vaken och motiverad.

En timme med höftöppnare, ryggvridningar och töj av både fötter och nacke gav mig enormt med energi och nu är jag redo att möta dagen och helgen som jag har framför mig tillsammans med familjen.

De kommande två veckorna blir något mer hektiska då M ska iväg utomlands med sitt jobb och jag kommer att rodda större delen av tiden själv, förutom när mina föräldrar kommer och avlastar. Då de kommer att vara här har jag faktiskt redan nu bokat in mig på yin yogan nästa fredag. Det gäller att passa på då jag inte alls vet hur länge till kroppen är så samarbetsvillig som den fortfarande är. Tack för det!

Nu väntar en fullspäckad jobbdag innan vi möter upp mina föräldrar och hämtar hem barnen för fredagsmys!

Önskar dig en underbar fredag!

 

Annonser

Ett svar till “Hej fredag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s