Kidsen och jag

Imorse körde barnen och jag M till Arlanda. Barnen tycker det är kul att åka ut dit (vi bor ju typ på landet så…) och då Felix fotbollsslutspel inte börjar förrän senare i eftermiddag/kväll (vem lägger slutspel kl 18 söndagens före skolstart?!) passade vi på. Nu är det 12 dagar som gäller, bara denna höggravida, högpresterande (haha), mamma och två barn som kommer att ha fullt upp! Vi tar en dag i taget, håller oss till planeringen och får en del hjälp av mina föräldrar.

Alternativet för M’s utvildning var april eller maj men vi kände att så länge bebisen är kvar i magen är det lugnare för mig och det är trots allt nästan 1,5 månad kvar till beräknad förlossning.

  
Jag passade på att ta barnen till Mall of Scandinavia på vägen hem. De hade precis öppnat när vi kom dit och vi fick en lugn stund inne på både Disney Store och Vapiano, där vi åt lunch.

   
 
Pizza och pasta till barnen. Konstaterade med Norah att barnportionen pasta är bra för en treåring och att vi kör på vuxenportion nästa gång medan Felix pizza hade t o m jag blivit mätt på. Själv åt jag en sallad med scampi. En favorit!

  

  
Allas vår favorit, Naked Juice Bar. Godare juicer finns inte om du frågar oss!

Nu är vi hemma och vilar upp oss en snabbis, tvättar lite och fyller på med kolhydrater inför kvällens match/er. En fika hos vänner ska vi också hinna med om en stund!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s