Musikmåndag i form av en gammal favorit

Hemkomna från kvällens taxi-/materialare/mammasupportverksamhet i ishall på bortaplan med Jr. Vinst även ikväll och även om det absolut inte är det viktigaste, men roligt när det blir så, gick nattningen av barnen väldigt smidigt! Eloge till mini som hänger med utan gnäll, hon hade t o m packat med frukt att äta i sin ”handväska” och smaskade på nöjt där på läktaren. En driftig tjej det där, vår Norah!

Själv har jag just nu energi så det räcker och blir över, allt rullar på bra och inget kan stoppa mig (tack järntabletter och järnsaft för detta!!).

Extra energi fylldes även på under dagens lunchpass i spinningsalen. Tabataintervaller i 5 omgångar och däremellan korta tyngre partier. Då jag inte kan köra på i maxtempo/fullt ös med pedalerna utnyttjar jag motståndet desto mer. Riktigt tungt sittandes under intervallen och sedan lättar jag av däremellan och trampar ur. Svettigt och bra!

En av låtarna under passet har jag också haft på mitt intervallpass och jag tänkte således dela med mig av den spellistan – kanske inspirerar det någon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s