En god morgon

Hur ser morgonen ut hos er? Lugnt och skönt med glada miner? Frukosten som slinker ner utan protester?

Jag är ingen frukostperson, maken är tvärtom medan vi har fått ett varsitt barn som är likt oss. Varje morgon är en spännande upplevelse, till den grad att vi många gånger låter barnen äta frukost på skolan när de väl vaknat till liv istället för att ta fajten med dem hemma.

Rynkebys God Morgon Juice har i en undersökning kommit fram till ungefär det jag konstaterat gäller i vår familj, att en tredjedel av de tillfrågade upplever sig vara morgonmänniskor, 4 av 10 upplever sig ha bra morgonhumör på vardagarna, något som mer än 6 av 10 upplever på helgerna (vardagsstress någon??) medan 2 av 10 tillfrågade upplever att humöret påverkas på vardagarna.

Hur fungerar du och din familj?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s