En helg utan BBC

I helgen har typ alla hängt på årets upplaga av Blogger Bootcamp. Alla utom jag. Jag har många fina minnen från mina år med BBC, tror det är totalt 3, och hade länge funderingar på att delta.

Men. Det här med att vara i v 35, magen. Kanske inte optimalt. Går jag på träningsevent vill jag träna, utmana mig och ta ut mig. Inte halvträna, anpassa eller bara gå på föreläsningar. Det förtar lite av charmen att efter dagen komma hem helt utpumpad, samtidigt fulld av endorfiner och glädje efter att ha träffat alla träningsvänner igen.

Nästa år vill jag iväg på nåt kul. Kanske Åre?

Därmed har min helg haft fokus på egen träning, nära&kära och även lite trädgård.

Jr avslutade hockeyseriespelet idag med en storvinst mot Huddinge. Jag körde ett jätteroligt spinningpass igår och barnen har hängt i timmar på konstgräset med sina vänner. Fotbollen lockar kan jag meddela.

Från M i London rapporteras det om god mat men också shopping. Mycket avis!

På tomtfronten har lavendeln klippts ner och murgrönan som rådjuren verkar gilla lika mycket som jag, med enda skillnaden att de äter det de gillar, åkte fiberduken på där i hopp om tillväxt. Något jag f ö får sota för nu när ena sätesmuskeln protesterar hejvilt efter klättringen i rabatten!

Jag ser fram emot en vecka med lunchträning men också något kvällspass nu när barnens träningskalendrar tunnas ut något. Barnmorskebesöket på fredag blir lite av veckans höjdpunkt, och att M kommer hem!

   

  
När ska det sluta vara pirrigt att stå på läktaren som mamma? Aldrig gissar jag!

 

Annonser

2 svar till “En helg utan BBC”

  1. Asch! Vi gade en grym lördag men det blir fler BBC, kom nästa år!! Ta hand om dig o magen, kram Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s