Fredag och fulltaliga

Äntligen fredag. Extra skönt då M är hemma igen efter två veckor på resande fot och vi är fulltaliga igen, dvs dubbelt så många föräldrar, eller en förälder/barn:)

Jag har haft en sjukt produktiv dag idag, fredagar tenderar att bli det då man bara vill få helg och allt bara flyter på.

Norska intervaller på dagens lunchpass i spinningsalen (inte så snabbt men väl så tungt på motståndssidan) gjorde kroppen extra glad och inte alls trött som jag kan bli.

Tidig hämtning av kidsen på skolan och därefter barnmorskebesök med barnen. Väldigt nostalgiskt då bägge är födda på Södra BB där jag går på mödravård. Kul också för dem att få vara med på ett besök och få höra hjärtslagen och se vad  barnmorskan gör under besöken. 

Bebisstatus som den bör, upp och ner i magen med ryggen åt den högra sidan. Magmåtten strax under normalkurvan men det kan förklaras av att han ligger så långt ner. Blodtrycket ok. Vikten…uppåt om vi säger så!  


Vecka 35+3 och ca 13 kilo upp. I stort sett bara mage och bröst, och ett tunnt lager över resten av kroppen – har fortfarande mina vanliga jeans på mig! Underbart att må så fint som jag gör!

Nu njuter jag av ytterligare en halvtimmes lugn i min ensamhet innan resten av gänget kommer hem från ishallen och Norahs träning. Framför oss har vi en helg fylld av hockeycup, poolspel i hockey, hockeymatch och fotbollsmatcher! Och ja, babymässan imorgon som Felix och jag ska på!
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s