UnderBARA BABY 2016

  

I fredags och lördags gick den första Underbara BABY mässan av stapeln på Magasin 9 i Värtan.
För er som är bekanta med den årligt återkommande Underbara BARN på Älvsjö kan av namnet gissa er till att denna mässa hade på de yngre, dvs 0-3 år.

Jag lyckades vinna entrebiljetter till mässan och då Felix spelade fotboll ett par minuter därifrån på lördagsförmiddagen passade vi på att besöka mässan. Att F är otroligt delaktig i allt med graviditeten gjorde bara saken roligare – han sög in all information än mer!

Vad tyckte jag då? 

Första året är alltid kritiskt men jag tycker nog att man lyckats bra med underlaget för ett förstagångskoncept. Med tredje barnet i magen är kanske inte jag den mest optimala mässbesökaren att uttala mig eftersom jag visste vad jag var ute efter – gosedjur som Felix skulle köpa till lillebror och en grå filt som jag jagat.

De stora klädmärkena var placerade nära ingången och cafeet vilket gjorde att mycket fokus föll på dem. Det var trångt i montrarna och trots att många kom med barnvagnar hade man kanske kunnat tänka till gällande just barnvagnsparkering/större platser kring montrar. För plats fanns det! Extra kul även att flera företag med inredning för just barnrum fanns på plats. Mer sånt!

Vad saknade jag i utställningsväg? 

BLÖJOR!

När ska ett blöjmärke komma och visa upp sig. Visst att marknaden är delad och alla har sina favoriter men det är en djungel där ute och inte ens med tredje barnet nu har jag koll på vad vi ska ha för märke.

  
Vår favorit Geggamoja levererade även denna gång. En snuttekanin som Felix omsorgsfullt valde ut (tillverkad av tygrester från produktionen – smart tänkt!) och en grå filt till babyC som jag fastnade för. Mässpriser givetvis!

Jag kommer garanterat att besöka UnderBARA BARN i höst igen, men just babymässan lämpar sig bäst för förstagångsföräldrar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s