V37 och VAB

Vecka 37 idag, 27 dagar tillberäknad  bebisankomst. Det firade jag med VAB (och glass!!) med jr som varit hängig sedan igår. Ont i halsen, dock ingen feber, men när han frivilligt håller sig lugn och bara ligger i soffan med en trött blick vet man att det är något som inte stämmer.

Så här i efterhand blev det en riktigt bra dag för oss. I var sin soffa i vardagsrummet med diverse sport och såpor på tv, ömsom slumrandes (gäller mig) lyckades vi fördriva dagen.

Lite frisk luft blev det när mini skulle köras till och från hockeyn. Det var också den motion som kroppen fick. Jag har nån galen träningsvärk i benen sedan shape passet igår och lägg därtill en bebis som trycker på rejält stundtals så är det alldeles lagom trevligt;)

Imorgon kör M hemmakontor vilket ju fungerar alldeles ypperligt med en 10-åring och jag kan åka in till kontoret och jobba undan saker inför påskhelgen, men också inför min föräldraledighet. Det är knappa 3 veckor kvar att jobba men mycket som kvarstår!

Ska även smyga iväg på Elins yinyoga en timme. Jag tar vara på varje träningsmöjlighet nu då jag inte vet om det kan vara den sista  chansen att kunna få till just DET passet på ett bra tag. Nu kommer ju Elin att finnas i SATS online utbudet inom ett par månader med sin yoga och då kan ju låtsas att jag kör passet IRL med alla andra samlade trots att det blir hemmavid med bebis som enda sällskap!

  

Tänkte på det här med vikter igår under passet. Jag har inte minskat ner på dem ett dugg, känner mig lika stark, om inte starkare, som före graviditeten. Bara flåset som tagit lite stryk och det faktum att vissa rörelser inte bör utföras som begränsar mig. Längtar så efter att köra igång post-gravid och att inte vara begränsad i rörelsebanorna pga magen som är i vägen jämt nu! Sakta men säkert är mottot, det blir en spännande vår och sommar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s