Skärtorsdag

Det var två pigga barn som lämnades av på skolan imorse. Jr som varit hemma och kurerat sig i två dagar och mini som för det mesta tycker att skolan är underbar och meddelar bestämt att även om vi arbetar halvdag så vill hon bli hämtad senare på fritids så att hon hinner leka. Att det dessutom var leksaksdag (för tjejerna verkar detta vara stora gosedjursdagen!) på fritids innebar att hon verkligen INTE vill hem före 4!

Halvdag på jobbet innebär en intensiv förmiddag fram till lunch (tummen upp för lunchdejt med M som också kör halvdag) för att sedan kunna koppla på ledighetsmode i kroppen under ett par dagar. Precis vad vi behöver.

Fast riktigt ledigt blir det ändå inte. Jr spelar sin första helplanscup i ishockey lördag och söndag och mini har träningar både lördag och söndag med sina hockeytjejer vilket innebär en hel del planering för vår del även om jag ser fram emot att få sova längre än till kl 6. Även gymmet skall få en del besök av oss under denna långhelg. På måndag fortsätter barnen sitt påsklov hos mina föräldrar och vi har att se fram emot en (sista barnfri) vecka på ett bra tag. Nu hoppas jag att vi skall hinna få till annat än bara jobb de dagar vi är själva.

Solen verkar kika fram idag också till min stora glädje och även om jag skall tillbringa större delen av dagen inomhus piggnar man ju verkligen till av solens strålar.

Vad gör du i påsk? Är du långledig?

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s