Minigolf på långfredagen

Vi kör något av alternativ påsk hos oss. Jag är inget jättefan av högtider, det är så hysteriskt, och när man ändå äter samma mat till både jul, påsk och midsommar känns det liksom bara…onödigt på något sätt.

Efter att ha sovi halvkasst inatt, och blivit väckt av Norah 06 imorse, hon fick snällt lägga sig en stund till, fick vi lite mer fart i kroppen och tog oss till SATS för spinning (M körde även 21 minute body efteråt) som vi var inbokade på. En av träningsformerna som fortfarande funkar med magen. 

Jag ligger runt 75-80% av maxpuls passen igenom, absolut ingen mjölksyra och mer för att hålla igång flås och ben utan att belasta bäcken. Rekommenderas!

Snabblunch hemma och sedan tog vi bilen till O’Learys i 12 under Tele2 Arena. Barnen hade önskat badhusbesök men då min kroppshydda inte lämpar sig för det, eller avsaknaden av passande badoutfit, föll valet på äventyrsgolf istället. Första gången för vår del just med Stockholmstemat, och mycket uppskattat av barnen. Om jag sedan tycker att det motiverar 320kr för 2 vuxna och 2 barn för 12 håls spel…njaaa…

   

    
    
   
Som ni ser ovan, mång olika spelsätt, mycket spex och försök till att hitta bäst väg för bollen! 

Nu är jr hos kompis och kompisens lillasyster här och härjar med mini. Ikväll kör vi våffelmiddag, tack för att våffeldagen infaller på långfredagen, och laddar för jr’s första helplanscup i hockey.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s