Dejtnight

 Det blev en lång dag igår. Först heldag på jobbet följt av ett par timmar i Mall of Scandinavia för att sedan avsluta kvällen med att se det svenska fotbollslandslaget möta Tjeckien på Friends Arena.

Vi är barnlediga till på fredag och passar på att göra saker som kanske inte skulle ha gjorts om barnen varit hemma. Barnen är hos mina föräldrar och som det låter på dem har de fullt upp där också; bowling och ett antal timmar på konstgräsplan hade de hunnit med igår!

Just fotbollen är något jag önskar att vi skulle gå på oftare men när matcherna börjar 20.30 en skolkväll blir det tyvärr sällan av med barnen. Nu ville jag dock se Sverige inför EM och då bebis kommer när som helst vet vi ju att det kanske dröjer till nästa gång.

Den 5.e juni är det sista genrepet på hemmaplan mot Wales (motståndet har jag ingen koll på utan jag gillar fotboll hekt enkelt) och då det infaller på en söndag eftermiddag har barnen blivit lovade biljetter dit tillsammans med M. En liten tröst för Jr som var enormt avundsjuk på oss igår – jag fick skicka bilder på både Zlatan och Guidetti.

  
  

   

Matchen då? Jo 1-1 slutade det. Ingen höjdarmatch men Zlatan är alltid Zlatan och det var kul att se flera av de yngre förmågorna att ta för sig. Kunde öven konstatera att jag läser rätt många av fotbollsfruarnas bloggar:)
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s