Vecka 39

Vecka 39 idag och således 13 dagar kvar till beräknad förlossning. Om minimini håller tiden, det återstår att se. Alla dagar som kortar ner väntan är positiva, jag ser gärna att han inte kommer efter den 18.e däremot! Men det bästa är ju att jag inte kan bestämma något själv utan det tar kroppen hand om så fenomenalt.

Träningen har jag lagt ner mer eller mindre. Yogapass inbokat på fredag morgon men i övrigt så har jag verkligen ingen lust att sitta och guppa omkring på en cykel i spinningsalen. Lite skönt att känna så i kroppen för då vet jag att jag har gjort allt jag kunnat fram till nu. Då bebis är så pass fixerad som han  faktiskt är i bäckenet är känningarna jag haft i fogarna mer eller mindre borta vilket gör att jag numer faktiskt kan promenera längre sträckor utan att få ont och det är den motionsform som kommer att tillämpas resten av tiden som är kvar. Kanske får jag ett ryck och kör styrkepass hemma när jag får tid över, det får vi se!

Bebis ska enligt alla dessa gravidkalendrar och appar väga någonstans runt 3,2-3,5 kilo denna vecka och vara omkring 50 centimenter långt. Jr landade på 3,5 kilo och 51 centimeter när han kikade ut på BF+2 (enligt ultraljud men på min beräknade dag) medan mini var betydligt större; 4,2 kilo och 53 centimenter och kom på BF-4 (men på min beräknade dag).

Vad jag tror om lillebror, jo – att han ligger någonstans där emellan. Magen är absolut inte lika tung som den var med Norah (mini alltså) samtidigt som det är en känsla jag har att trean har en vikt runt 3,8 kilo eller i närheten. Trots att jag Jr vägt minst var jag som störst med honom, men första barnet och så brukar det ju vara. Ännu ett spännande moment att se fram emot.

   

  

Älskar min pluppade navel:) 

Annonser

2 svar till “Vecka 39”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s