Jag lever…

Jag har varken gått under jorden eller fött barn. Bara prioriterat annat.

Fotbollscuper i dagarna 2, jag som ledare för Norahs tjejer igår medan M och Jr körde cup norr om stan igår med slutspel idag dit även vi tjejer hängde med. Det tar sin tid.

Eftermiddagen/kvällen idag spenderades däremot på hemmaplan där vi körde ett trädgårdsrace och krattade löv och rensade undan – något jag antagligen kommer få sota för inatt pga värkande fogar…men vad ska jag göra med all överskottsenergi annars?! 

Barnen i sin tur tog ut cyklarna för en premiärtur tillsammans ner till stora konstgräsplan där de sparkade boll och såg en match med kompisar. Livet på landet i ett nötskal. Love it!

O ja, igår passerade jag även över till 36. Närmare 40 än 30 och just nu känns det alldeles underbart!

Firades sent igår av familjen med tårta och en finfin kamera som jag länge önskat mig! Den har jag fotat med massor idag och så snabbt jag klurat ut tekniken med wifiuppladdning direkt från kameran kommer bloggbildernas kvalite öka märkbart. Lovar!

  
Hoppas din helg varit bra, underbart med sol och fräknar på näsan! Imorgon tar jag en sista tur till jobbet i stan. Sedan ska jag bara vänta och längta efter bebis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s