Ledig…på pappret iallafall!

Första föräldralediga dagen idag. Eller vad man nu säger när man är hemma inför bebisens ankomst.

Kan inte påstå att jag tagit det jättelugnt. Sovmorgon fick jag efter en knölig natt då jag var uppe i ett par timmar och kunde inte sova men kände mig rätt utvilad vid 9 då jag gick upp! Lyx, M tog barnen till skolan så det slapp jag också.

Sedan kom rastlösheten och med det faktum att entren saknade blommor i krukorna tog jag en tur till både Bauhaus och blomsterhandeln innan jag hittade lavendel som funkar så fint mot vårt svarta hus.

  
2 små plantor blev över och hamnade i vår ”bänk” där vi skall ha en ”lavendelhäck”.

En lunch med mammaledig kompis + kramsjuk bebis bokades spontant in, kan nog vänja mig vid detta, plantering av inköpen hemma följt av besök på returen. Ni vet allt det där som inte hinns med annars.

Sedan var det dags att ladda om och hämta hem barnen inför fotbollsträningen. Min egen träning består just nu av att ta mig upp ur sängen, knyta skor och ta mig i och ur bilen. Det ni! Avancerat!

Inatt fick min goda vän sin efterlängtade bebis, även där nr 3. Det får mig att längta än mer efter vår skrutt. 6 dagar kvar idag till beräknat, dvs vi har gått in i vecka 40!

  
Kalaskulan idag, fotad med nya kameran, och sedan överförde jag  bilden via wi-fi till mobilen. Hur smidigt som helst! Ingen nymodighet direkt men väl underlättande för att ta bättre bilder till bloggen framöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s