Vardag med bebis

Nu har det varit lugnt här i ett par dagar och jag inser att med alla besökare får jag faktiskt ta och anstränga mig och lägga lite tid på bloggen, även om den av förklarliga skäl inte prioriterats högst de sista dagarna. 

   
 
Barnen på besök på BB i söndags. Mys!

I måndags fick vi således komma hem med Charlie och sedan dess har vardagen mer eller mindre rullat på som vanligt med allt som sig bör; skola för de stora, träningar och föräldramöten. Är det något vi var extremt beslutna om innan C’s ankomst var att varken mini eller jr ska påverkas i sin vardag av att ha en ny familjemedlem och det håller vi stenhårt på. Nej, vi har inga lekdejter inne hemma just nu då både rs och andra virus fortfarande härjar, men i övrigt är deras vardag precis som tidigare. 

C är en väldigt lätt bebis att ha med – han fick hänga i vagnen igår under jr’s fotbollsträning (avvärjde panikvrål med amning i bilen på parkeringen) och jag passade på att känna efter hur kroppen kändes så här dagarna efter förlossningen genom att traska runt fotbollsplanen. Känslan, mycket bra, bådar gott!

  

Både vagn och bilstol söver direkt!

Återbesök på BB med vägning, PKU-test (blodprov för genetiska sjukdomar) samt hörselscreening avklarades idag och nu är vi ok’ade så att säga.

Själv tog jag en promenad med C på eftermiddagen och hämtade mini på skolan. En tur på ca 3 kilometer allt som allt  i sakta mak var precis lagom för mig såhär dag 4 efter förlossning och all frisk luft gav en massa energi, precis som glassen som intogs halvvägs!

Och på tal om att komma igång och röra på sig efter förlossningen.  Så här tredje gången gillt känns det så otroligt skönt att ha en stark kropp att utgå ifrån. Och vara trygg i att låta allt ta tid. Ingen brådska. Jag ser en vår och försommar framför mig med promenader med vagnen och i slutet av sommaren cykelturer, dvs när vi har hittat mer rutiner i mat och allt det andra.

Mammamage-appen kör jag igång med den kommande veckan och lättare yoga när jag känner att tiden är kommen. Det är en utmaning jag ser fram emot, att träna upp kroppen till att bli ännu starkare!

Nu ska de stora nattas och därefter ser jag fram emot en timmes slötittande framför tv’n innan vi somnar för natten!

Annonser

2 svar till “Vardag med bebis”

  1. Åh vad fin han är! Så häftigt med trean, får liksom bara hänga med. 🙂 åh vad jag önskar att jag kunde fläta Julias hår som på bilden ovan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s