Torsdagstankar i allmänhet

Tre graviditeter och förlossningar senare är jag fortfarande lika imponerad över vad kvinnorkroppen klarar av. C är inte ens fem dagar gammal och jag känner mig i stort sett som vanligt i kroppen. Viss påverkan efter förlossningen givetvis men inget som påverkar kroppens funktioner så att säga.

Vikten av sömn. Vi somnade om i soffan efter att M kört barnen till skolan vid 8 och sov vidare till 10, C på min mage, då samme M var på väg ut genom dörren för ett långpass på cykeln. Redten av dagen har därefter gått i ungefär samma tempo. Lugnt – dagens ledord.

Och så en ytlighet mitt i allt. Hur praktiskt är det inte att (återigen) kunna raka sina ben och faktiskt SE vad man gör, att komma i sina favoritjeans utan att ha magen i vägen och att kunna ta sig i och ur bilen utan att det ska kännas som ett träningpass. 

   

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s