Charlie 1 vecka och formstatus på mamman

Idag firar vi att lillskrutt blir 1 vecka. Galet vad denna vecka gott fort och bara på denna vecka har det hänt massor.

Charlie är en väldigt lätt bebis, med järnvilja. Han äter och sover bra och är den av våra tre som är nest närhetstörstande, somnar absolut enklast på bröstet. Vagnen fungerar så länge den är i rullning, men inte i flera timmar.  

Det går inte att förvänta sig några porträttbilder av denna herre!

Och mammastatus . Jo tack, som vanligt. Hoppade in i coachkläderna imorse när N hade seriematch i fotboll, ammade i halvlek och coachade andra halvlek med C i famnen. M med på säkert avstång men när det krisar med mat så är det ju bara jag som fungerar.

Viktmässigt har jag ingen aning om hur jag ligger till. Vägde mig senast 2,5 vecka före förlossning och låg då på 16 kilo upp, gissar på 1-2 kilo till på det fram till för en vecka sedan. Nu passar alla vanliga kläder och det är ett tecken nog. Våg äger vi ingen så kilon har jag noll koll på!


En vecka efter bf – stolt över att ha hållt igång 38,5 av mina 39,5 gravidveckor. Det har hållt min kropp stark graviditeten igenom och kommer att förenkla uppbyggnationen och arbetet mot en ännu starkare kropp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s