Promenera mera

Åh vad jag saknar att få upp flåset ordentligt under ett spinningpass. Att få svettas rejält och känna de där härligt trötta benen när man kliver av cykeln….

Men, idag var det en promenad på cirka 5 kilometer som fick stå för flåset – eller ett uteblivet sådant. Det är ju inte direkt ansträngande att gå och med vår vagn som i princip rullar av sig självt, och väger minimalt, blir inte den vilten heller särskilt påfrestande.

Snålblåsten och det isande regnet gjorde att jag pinnade på så gott jag kunde för att hålla värmen (trots underställ, 3 lager funktionskläder a la Craft och på det en skidjacka/skaljacka från Haglöfs) i detta aprilväder. Nämnde jag gympaskor med Goretex?! Ett måste.Mitt sällskap somnar som oftast vid påklädning och idag lyckades jag ha en sovande bebis i vagn i nästan en timme. Tack för det! 

Imorgon väntar ännu en ganska oplanerad dag. Jag fundrar på att köra ett lättare yogapass här hemma för att sträcka ut kroppen. Det här med att bli stel av amningen i alla diverse icke-ergonomiska positioner och bära bebis i tid och otid påfrestar och jag vill slippa få ont! Det får bli reservplanen om inte solen som jag beställt kommer fram.

 

Annonser

Ett svar till “Promenera mera”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s