BVC premiär och äntligen fredag

Det är verkligen inga superspännande saker som sker i vardagen. Första veckan avklarad hemma med 3 barn varav de två största ska äta frukost hemma och ta sig till skolan. Det har gått över förväntan! Barnen vaknar relativt glada och plockar själv fram frukosten de vill äta (ett bråkämne mindre, vem har dött av en macka med sylt på liksom! De äter i alla fall!) och Det bästa just nu är att de cyklar till och från skolan.

Från och med nästa vecka har inte de fritids längre, vi sa upp det då det inte motiverar 1300 kronor/ månad för att kanske äta mellis på skolan och det är bara drygt 6 veckor kvar i skolan innan sommarlovet. Jag är ju oftast hemma när de kommer hem och med så stora barn som våra ju faktiskt börjar bli, klarar de av en stund hemma själva också om det skulle behövas.

Idag har Charlie och jag klarat av premiärbesöket (hembesök hade vi i måndags men då vi ska iväg på resa i nästa vecka tog vi vägningen redan idag) hos Ulrika på BVC . En jättetrevlig BVC-tant vilket gör att jag är mycket nöjd med vårt val att ha BVC i Västerhaninge istället för Tungelsta, som rent avståndsmässigt är betydligt närmare. 


En viktuppgång till 3 990 gram, upp dryga 170 gram sedan födseln och 120 gram sedan i måndags då vi vägde Charlie sist. Ja, äter gör han i alla fall. Med besked.

Då solen sken, äntligen, passade jag på att promenera hem från BVC. Även herrn sov nöjt i vagnen. Annat ljud däremot direkt när vi klev över tröskeln här hemma. Då var det mat som gällde. GENAST. Nu sover han dock igen och jag inväntar storbarnen från skolan vilken minut som helst!

Önskar dig en härlig fredag! Vad ska du hitta på?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s