Morgonpromenad och styrka

Sömnen är väldigt viktig för mig just nu. Kanske är det åldern som gör att jag känner mig mer beroende av timmarna med oavbruten sömn nu än med tidigare bebisår.

Inatt sov Charlie hela natten i sin vagga, bredvid vår säng. Och jag vaknade utvilad trots en del nattamning. Hur skönt som helst!

Såpass utvilad att jag tog mig ut på en timmes solskenspromenad när C ändå skulle sova sin timme (han har en kortare sovstund på morgonen – EN rutin vi har just nu!). En promenad som blev en svettig sådan, i linne. Klockan 8 på morgonen. 


Då herrn sov nöjt vidare i vagnen hemma brände jag av sista varvet på den första nivån av MammaMage och klarade även av testet som man för efter avslutad nivå. Nu kör vi vidare med nivå 2! Sakta men säkert! Hann även med 3 x 10 reps på benböj och höftlyft.


Nu väntar en tur till Haninge Centrum för att försöka hitta en bikiniöverdel som passar för både amning och rent storleksmässigt denna sommar. Gissningsvis blir det en svart från H&M eller Stadium som kan kombineras med underdelarna jag har hemma sen tidigare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s